CITROËNI PRIVAATSUSPOLIITIKA 

See veebisait kuulub Automobiles Citroënile (“Citroën”, “meie” või “meie”) ja teenuse pakkuja on Auto-Bon AC AS, registreeritud asukoht on Jälgimäe tee 1, Tänassilma, Saku vald, 76406 Harjumaa, Eesti. Citroën on Stellantise kontserni liige.

 

Enne selle veebisaidi kasutamist lugege see eeskiri hoolikalt läbi, sest see selgitab, kuidas me isikuandmeid töötleme. Selle veebisaidi kasutamine näitab, et nõustute selle poliitikaga.

1. Töödeldavate andmete tüübid / lingid teistele veebisaitidele või rakendustele

Me hoolime teie privaatsusest. Kogume ja töötleme selle veebisaidi, meie rakenduste ja muude allikate kaudu erinevat tüüpi isiklikke andmeid. See sisaldab:

 

• Teave, mille annate meile, kui suhtlete meiega kas kliendi, potentsiaalse kliendi, Citroëni juhina või osalete Citroëni jaemüüja programmis

• Teave, mida edastate meile meie teenuste ja meie veebisaitide või rakenduste taotlemisel ja kasutamisel, nagu nimi, aadress, e-posti aadress

• Teave, mida vajame, kui teatate meie veebisaitide või rakenduste probleemist

• Küpsiste kogutud teave

• Teave teie sõiduki ja teie lepinguteabe kohta, mida vajame veebisaidi toimimiseks (nt ostukuupäev, teeninduskuupäevad), et saaksime pakkuda teie sõidukile positiivset kasutuskogemust ja parimat teenust

• Teave, mida võime teie valitud jaemüüjalt aeg-ajalt saada.

• Teave, mida kogume kõnekeskustesse saabuvate ja kõnet salvestavate kõnede salvestamisel.

 

Lisateavet vt jaotisest 2.

 

See veebisait võib sisaldada linke ka teistele Citroëni või Stellantise veebisaitidele / rakendustele või meie Citroëni edasimüüjate veebisaitidele / rakendustele, volitatud töökodadele, teistele sidusettevõtetele või sotsiaalmeedia veebisaitidele. Kui klõpsate sellisel lingil mõnele muule Citroëni või kolmandate osapoolte veebisaidile / rakendusele, pidage meeles, et nendel veebisaitidel / rakendustel on oma andmekaitsepoliitika. Nende veebisaitide / rakenduste kasutamisel kontrollige nende privaatsuseeskirju.

 

See veebisait võib sisaldada ka iFrame'e koos teiste Citroëni või Stellantis Grupi veebisaitide või kolmandate osapoolte veebisaitide sisuga. Citroën ei vastuta iFrame'is esitatava kolmanda osapoole sisu eest. Selles esitatud teave on nende veebisaitide omanike ainuvastutus. Citroënil pole kontrolli ega vastutust sõltumatute veebisaitide sisu eest ja ta pakub seda välist sisu külastajatele nende mugavuse huvides. Selle tulemusena võidakse sellist sisu sisaldavat lehte külastades kuvada küpsiseid nendelt kolmandate osapoolte veebisaitidelt. Citroën ei kontrolli nende küpsiste levitamist. Lisateabe saamiseks vaadake Citroëni küpsisepoliitikat või kolmanda isiku privaatsuseeskirju.

 

Pange tähele, et Citroën ei saa võtta vastutust ega vastutust kolmandate isikute veebisaitide ega rakenduste eest.

2. Teave isikuandmete kohta, mida me töötleme ja kui kaua me neid säilitame

Andmekaitseseadus sätestab hulga tingimusi, millele organisatsioonid võivad tugineda isikuandmete seaduslikuks käitlemiseks. Tingimused, millele toetume, on järgmised:

 



Lepingu täitmine

 

Sõltuvalt teie taotluse laadist võib osa teavet olla kohustuslik. Võimaluse korral tähistame need üksikasjad tähega *. Seda juhul, kui teie isikuandmete käitlemine on vajalik, et saaksime täita teie ees lepingulisi kohustusi. Kui te seda teavet ei esita, ei saa me teie taotlust täita ega täita oma lepingu osa. Teie leping Citroëniga võib sisaldada toetust või kindlustuskatet kindlaks ajaks. Sellistes olukordades püüab Citroën või nende määratud esindaja teile teada anda enne teie katte lõppemist aegumiskuupäevast, et saaksite soovi korral oma katte pikendamist kaaluda.

 

Teie leping Citroëniga võib sisaldada toetust või kindlustuskatet kindlaks ajaks. Sellistes olukordades püüab Citroën või tema määratud teenusepakkuja teile teatada aegumiskuupäev enne katte lõppu, et saaksite soovi korral oma katte pikendamist kaaluda.

 

Õigustatud huvid

 

Seadus lubab Citroënil teie isikuandmeid käsitseda, kui see on vajalik meie õigustatud huvides, tingimusel et teie huvid seda üles ei kaalu. Paljud allpool kirjeldatud eesmärgid, kus me teie isikuandmeid töötleme, kuuluvad sellesse kategooriasse, kuna need on olulised tegevused, mis võimaldavad meil oma äri tõhusalt ja tulemuslikult juhtida ning näiteks teid kui Citroëni omanikku toetada, et teile teie hooldust või thenilist ülevaatust meelde tuletada. Vajaduse korral võime teie isikuandmeid kasutada ka seaduslike õiguste kaitsmiseks või õigusnõu saamiseks ja võimalike kaebuste haldamiseks. Seda tehes tagame, et teie õigused ja huvid on kaitstud.

 

Nõusolek

 

Citroën kasutab teie isikuandmeid, kui annate nõusolku selleks (nt turunduse eesmärkidel). Kui otsustate esitada iga kategooria jaoks aeg-ajalt käitatava programmi sobivuse tõendamiseks erikategooria andmed, lubate meil seda selleks kasutada.

 

Kui me toetume teie isikuandmete töötlemise seaduslikuks aluseks nõusolekule, võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta. Nõusoleku tagasivõtmine ei mõjuta nõusoleku alusel töötlemise seaduslikkust enne selle tagasivõtmist.

 

Seadusega nõutav

 

Kui seadus seda nõuab, avaldab Citroën teie isikuandmeid vastuseks kohtumäärusele. Avalikustame teie isikuandmed, kui seda nõuab õiguskaitseorgan või kui usume, et on vaja uurida ebaseaduslikke tegevusi, pettusekahtlusi, olukordi, mis võivad potentsiaalselt ohustada kellegi füüsilist turvalisust, eeskirjade eiramist või sellega seoses tegutseda. Citroëni tingimustega või muul viisil, nagu seadus lubab või nõuab ja on kooskõlas õiguslike nõuetega.

 

Teie isikuandmeid töödeldakse teie taotluse haldamiseks ja täitmiseks üldistel halduseesmärkidel ja eesmärkidel, mida allpool kirjeldab Citroën kui vastutav töötleja.

 

Töötleme kontrollerina teie isikuandmeid järgmiselt:

 

Kasutatav teave (kohustuslikud andmed on tähistatud tähega *)

Miks me seda kasutame

Teie nimi ja kontaktandmed (nimi *, e-posti aadress *; telefoninumber, postiaadress, huvipakkumise üksikasjade mudel *, eelistatud Citroeni jaemüüja, liisingu- / finantseerimisintress, päringu tüüp, sõidukipargi andmed.

 

Teiega suhete haldamiseks, teiega ühendust võtmiseks, sealhulgas turunduse, kliendirahulolu uuringute ja muul viisil taotluste täitmiseks, analüüside ja uuringute jaoks, mis aitavad meil oma tooteid ja teenuseid täiustada

Teie nimi ja kontaktandmed (pealkiri *, eesnimi *, perekonnanimi *, e-posti aadress *).

 

Uudiskirjade saatmiseks ning turunduse tellimuste ja eelistuste haldamiseks.

Teie nimi ja kontaktandmed

(pealkiri *, eesnimi *, perekonnanimi *, e-posti aadress *; telefoninumber, postiaadress, kontaktieelistused), sõiduki identifitseerimisandmed * (nt sõiduki identifitseerimisnumber (VIN), registreerimisnumber / numbrimärk, esmakordne registreerimise kuupäev), toote ja teenuse spetsifikatsioonid (nt mudel, sisekujundus, mootor), teenuse tüüp *, odomeetri näit, sõiduki mahakandmise kuupäev / kellaaeg, järeletuleku kuupäev / kellaaeg, asendusauto.

 

Teenusetaotluse täitmiseks

Teie nimi ja kontaktandmed *, sõiduki identifitseerimisandmed *, vastavad toote spetsifikatsioonid *, odomeetri näit.

 

Sõidukite hindamistaotluste jaoks

Teie nimi ja kontaktandmed

(pealkiri *, eesnimi *, perekonnanimi *, e-posti aadress *, postiaadress, telefoninumber).

Teie taotluse täitmiseks nt. proovisõidu korraldamiseks pakkumine või brošüür või auhindade loosimine.

 

Küpsiste kaudu kogutud teave.

 

Lisateavet leiate meie küpsiste poliitikast

Programmis osalemise osana pakutav teave - töötaja nimi, kolmanda osapoole nimi ja teie suhe töötajaga. See hõlmab teavet, mille otsustate esitada, et tõendada oma õigust programmis osaleda.

 

Programmi abikõlblikkuse kinnitamiseks ning meie partnerprogrammide haldamiseks ja haldamiseks.

Teie sõiduki kohta antav teave, sealhulgas sõiduki identifitseerimisnumbri (VIN) registreerimisnumber, diagnostilised veakoodid, hoolduse kuupäevad, eeldatavad asendamise kuupäevad jne..

Auditi ja aruandluse eesmärgil ning aitamaks meil oma äri tõhusalt juhtida.

Teie nimi ja kontaktandmed

(Nimi *, e-posti aadress * telefoninumber, postiaadress, kontaktieelistused), sõiduki identifitseerimisandmed * (nt sõiduki identifitseerimisnumber (VIN), registreerimisnumber / numbrimärk, esmakordne registreerimise kuupäev), toote ja teenuse spetsifikatsioonid (nt mudel, mootor), hooldustüüp *, odomeetri näit

Aidake teil oma MyCitroëni konto seadistada, võimaldades juurdepääsu Citroëni ühendatud teenustele - ja nende pidevaks haldamiseks.

Kõne salvestused

Koolituseks ja jälgimiseks.

Tärniga (*) tähistatud andmeelemendid on kohustuslikud ja lepingutingimused. Seetõttu olete kohustatud selle teabe edastama. Kui te seda ei esita, ei saa me teie taotlust täita.

 

Lähtudes teie kasutajate käitumisest meie veebisaidil sirvimisel, võidakse teile näidata hüpikakna, mis pakub võimalusi, mis võivad teile näiteks huvi pakkuda: proovisõit, brošüüri allalaadimine või teie huvipakkuvale mudelile mõeldud vautšer.

Säilitame teie isikuandmeid seni, kuni meil on teiega pidevad suhted, ja kuni kümme aastat pärast meie suhte lõppemist, näiteks alates kuupäevast, mil ostate oma Citroëni sõiduki, või kuni kuue aasta jooksul alates kuupäevast, mil saame teada et te pole enam Citroëni omanik. Kui olete andnud oma nõusoleku turunduseesmärkidel, kuid teil pole muul moel suhet, siis teie isikuandmeid säilitatakse sel eesmärgil kolm aastat pärast teie viimast kontakti meiega.

 

Jagame teie isikuandmeid allpool loetletud eesmärkidel järgmistele võtmesaajatele: Mõnel juhul võivad olla kaasatud alltöötlejad, kes asuvad väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP) riigis, kus ei pruugi olla nii rangeid andmekaitseseadusi kui Euroopa Liidus kasutusel olevad. Kui Euroopa Komisjoni piisavat otsust ei ole, on teie isikuandmete kaitsmiseks asjakohased kaitsemeetmed.

 

Vajaduse korral võimaldame meil teiega lepingut täita või astuda teie palvel enne lepingu sõlmimist samme

 

Teave mida jagame

Miks me seda jagame

Kellega me seda jagame

Teie nimi ja kontaktandmed *, sõiduki identifitseerimisandmed *, vastavad toote- ja teenusespetsifikatsioonid *, päringu üksikasjad, eelistatud Citroëni edasimüüja number, liisingu / finantseerimise intressid, sõidukipargi andmed Toetamaks meie ettevõtet teiega ühenduse võtmisel ja suhtlemisel, teie taotluste täitmisel ja turunduseelistuste haldamisel.

AUTOMOBILES CITROËN, 7 Rue Henri Sainte-Claire Déville, 92500, Rueil-Malmaison, Prantsusmaa ja teie valitud Citroëni edasimüüja või edasimüüja, kes on meie arvates kõige paremini teie abistamiseks. Näiteks kui teie eelistatud jaemüüja lõpetab kauplemise või lahkub Citroëni võrgustikust, edastame teie kontaktandmed alternatiivsele edasimüüjale, kes saab teiega abi pakkumiseks ühendust võtta.

Vehicom OÜ, Tuuliku 4c, 10612 Tallinn, Estonia

 


Teie nimi, kontaktandmed ja sõiduki andmed

Garantii, autoabi ja järelturundusteenuste jaoks

Garantii, järelteeninduse ja autoabi teenuse pakkujad, kes toetavad Citroëni garantii haldamisel, kes pakuvad teile laiendatud garantiid või autoabi või müügijärgseid teenuseid.

 

 

   
   

 

 

 

A.   Kui see on vajalik meie või kolmanda isiku õigustatud huvides

 

Teave mida jagame

Kellega teavet jagame

Millist teavet jagame

Teie nimi ja kontaktandmed *, toote ja teenuse spetsifikatsioonid *

 

AUTOMOBILES CITROËN, 7 Rue Henri Sainte-Claire Déville, 92500, Rueil-Malmaison, Prantsusmaa

Eespool loetletud saajad avaldavad teie isikuandmed vastavatele töötlejatele, et toetada nimetatud eesmärkide haldamist.

 

Teie täielik nimi, sünnikuupäev ja kontaktandmed *, sõiduki identifitseerimisandmed *, vastavad toote- ja teenuseandmed *, päringu üksikasjad, eelistatud Citroëni jaemüüja number, liisingu / finantseerimise intressid, sõidukipargi andmed, tellimuse andmed

Kontaktikeskuse meeskond kasutab oma tegevuse toetamiseks.

Kasutatakse aruandluseks ja aitab meil paremini mõista oma kliente ja potentsiaalseid kliente

 

Teie nimi ja kontaktandmed (Nimi *, telefoninumber *)

Täitmise jälgimine, et jälgida meie teenindustasemeid ja jaemüüjate teenustasemeid

 

Teie nimi ja kontaktandmed (nimi, telefoninumber, e-posti aadress)

 

Aitamaks meil teid tuvastada, kui meiega ühendust võtate.

 

 

B.    Vajaduse korral täitma juriidilist kohustust, mis meil on

Teave mida jagame

Miks jagame

Kellega jagame

Teie identifitseerimisandmed, kontaktandmed ja sõiduki üksikasjad

Sõiduki registreerimise eesmärgil

Transpordiamet

Teie identifitseerimisandmed, kontaktandmed ja sõiduki üksikasjad

Seaduste täitmiseks

Iga õiguskaitseorgan, kohus, reguleeriv asutus, valitsusasutus või mõni kolmas isik.

 

 

 

Infomatsiooni ajakohastamine

 

Teie teabe ajakohasena hoidmiseks ja teile parimate teenuste pakkumiseks võrdleme meie valduses olevaid andmeid, et anda meile kõige üksikasjalikum ülevaade teie üksikasjadest ja nõuetest. See aitab meil teha teadlikke otsuseid põhjuste kohta, miks me teiega ühendust võtame.

•             Teave, mida me kogume kõnekeskustesse helistamise ajal ja kõnedelt.

 

Lisateavet vt jaotisest 2.

 

See veebisait võib sisaldada linke ka teistele Citroëni või Stellantise veebisaitidele / rakendustele või meie Citroëni jaemüüjate veebisaitidele / rakendustele, volitatud töökodadele, teistele sidusettevõtetele või sotsiaalmeedia veebisaitidele. Kui klõpsate sellisel lingil mõnele muule Citroëni või kolmandate osapoolte veebisaidile / rakendusele, pidage meeles, et nendel veebisaitidel / rakendustel on oma andmekaitsepoliitika. Nende veebisaitide / rakenduste kasutamisel kontrollige nende privaatsuseeskirju.

 

See veebisait võib sisaldada ka iFrame'e koos teiste Citroëni või Stellantis Grupi veebisaitide või kolmandate osapoolte veebisaitide sisuga. Citroën ei vastuta iFrame'is esitatava kolmanda osapoole sisu eest. Selles esitatud teave on nende veebisaitide omanike ainuvastutus. Citroënil pole kontrolli ega vastutust sõltumatute veebisaitide sisu eest ja ta pakub seda välist sisu külastajatele nende mugavuse huvides. Selle tulemusena võidakse sellist sisu sisaldavat lehte külastades kuvada küpsiseid nendelt kolmandate osapoolte veebisaitidelt. Citroën ei kontrolli nende küpsiste levitamist. Lisateabe saamiseks vaadake Citroëni küpsisepoliitikat või kolmanda isiku privaatsuseeskirju.

 

Pange tähele, et Citroën ei saa võtta vastutust ega vastutust kolmandate isikute veebisaitide ega rakenduste eest.

   

Sotsiaalmeedia integratsioonid

3.1 Klienditeenindus ja abi sotsiaalmeedia kaudu

 

Võite meiega ühendust võtta ka meie sotsiaalse meedia kanalite kaudu. Näiteks kui saadate meile sõnumi või postitate midagi meie sotsiaalse meedia kanalitesse, võime teie sõnumis või postituses sisalduvat teavet kasutada teiega seotud probleemide lahendamiseks, mille saamiseks meiega ühendust võtsite. Teie soovitud abi andmiseks võime paluda teil otsese või privaatse sõnumi abil edastada täiendavat teavet, näiteks üksikasjad probleemi kohta, nimi, e-posti aadress, VIN, telefon, asukoht (linn / maakond) ja / või mark, mudel ja teie sõiduki aasta. Teie esitatud teavet ei kasutata otseturunduseks; turu-uuringuid teenuste ja toodete täiustamiseks viiakse läbi ainult koondatud (anonüümsete) andmete põhjal.

 

Pange tähele, et te ei tohiks oma postitusse ega sõnumisse lisada tundlikke andmeid (nt teave rassilise või etnilise päritolu, poliitiliste arvamuste, usuliste või filosoofiliste veendumuste või tervise kohta). Pange tähele, et kui postitate midagi avalikule sotsiaalmeedia kanalile, võib keegi seda lugeda.

 

3.2 Lingid sotsiaalvõrgustike / sotsiaalmeedia pistikprogrammidele

 

Meie veebisait sisaldab linke sotsiaalvõrgustikele.

Teie veebisaidi külastamise ajal teie isikuandmete kaitsmiseks ei kasuta me sotsiaalseid pistikprogramme. Selle asemel on HTML-lingid manustatud veebisaidile / rakendusse, võimaldades hõlpsat jagamist sotsiaalmeedia platvormidel. Lingi manustamine takistab otsest ühendust erinevate sotsiaalse meedia võrgu serveritega meie veebisaidilt lehe avamisel. Ühele nupust klõpsates avaneb brauseriaken, mis suunab kasutaja vastava teenusepakkuja veebisaidile, kus saab (pärast sisselogimist) kasutada näiteks nuppu "Meeldib" või "Jaga".

 

Lisateavet andmetöötluse eesmärgi ja ulatuse ning teie isikuandmete edasise kasutamise kohta teenusepakkuja ja nende veebisaitide ning teie õiguste ja võimalike seadete kohta teie privaatsuse kaitsmiseks leiate vastava teenusepakkuja andmekaitsealastest andmetest.

 

Facebook:   http://www.facebook.com/policy.php  

Google:       https://policies.google.com/privacy

Twitter:        https://twitter.com/privacy

Instagram:   https://help.instagram.com/155833707900388

You Tube:    https://policies.google.com/privacy

LinkedIn:      https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

 

Kui otsustate saada turundust Citroënilt

 

Turundusega nõustudes nõustute, et teie isikuandmeid ja teavet, mille esitate mis tahes taotluse osana, töötleb Auto-Bon AC AS (“Citroën”) kui vastutav töötleja, isikupärastatud turunduse pakkumiseks ja turu-uuringute eesmärgil.

 

 

Teie teavet töödeldakse ja jagatakse allpool loetletud eesmärkidel ning järgmiste saajatega:

 

 

Kasutatava teabe tüüp

Miks me seda kasutame

Kellega me seda jagame

Eesnimi, perekonnanimi ja kontaktandmed, nagu e-posti aadress, telefoninumber ja postiaadress ning muu teile edastatud seotud teave.

 

Teave teie sõiduki kohta, sealhulgas sõiduki identifitseerimisnumber (VIN), registreerimisnumber, diagnostilised veakoodid ja seotud andmed, nt sõiduki juhtploki sündmuste andmed ja hooldusajalugu ning sündmuste prognoosimise üksikasjad.

Nõustada teid meie toodete, teenuste ja pakkumiste osas, mis võivad meie arvates teile huvi pakkuda, ja tuletada meelde teie sõidukiga seotud olulisi sündmusi

 

 

 

Stellantis N.V.  Lijnden (Madalmaad), Singaporestraat 92, 1175

Jagame teie teavet ka oma turunduspartnerite ja agentuuridega , et nad saaksid meile pakkuda teadmisi meie sihipärase turundustegevuse toetamiseks. 

 

 

Teabe ajakohastamine

 

Teie isikuandmeid säilitatakse ülalnimetatud eesmärkidel kolm aastat pärast viimast kontakti Citroëniga.

 

Otseturunduse eesmärgil võtame teiega ühendust ainult siis, kui olete andnud selleks nõusoleku vastavalt Art. Isikuandmete kaitse üldmääruse (artikli 6 lõike 1 punkt a)).

 

KUI SOOVITE NÕUSOLEKU TAGASI VÕTTA

 

Oma nõusoleku saate igal ajal tagasi võtta, Uudiskirjast loobumiseks on võimalik vajutada kirja lõpus olevale lingile. Muudest teavitustest loobumiseks võtke palun ühendust andmekaitse@autobon.ee. Peaksite siiski teadma, et nõusoleku tagasivõtmine ei mõjuta nõusolekul põhineva töötlemise seaduslikkust enne selle tühistamist ja et kuna Citroëni jaemüüjad on sõltumatud juriidilised isikud, peate nendega seotud turunduseelistuste haldamiseks nendega eraldi ühendust võtma.

4. Teie õigused

Andmesubjektina annavad andmekaitseseadused teile mitmeid õigusi seoses teie isikuandmetega. Teil on õigus pääseda juurde oma isikuandmetele, lasta oma isikuandmeid parandada või kustutada (õigus olla unustatud). Teil on õigus piirata oma isikuandmete töötlemist, lasta neil edastada kolmandatele isikutele ühiselt struktureeritud vormingus. Samuti on teil õigus esitada vastuväiteid oma isiklike andmete töötlemisele. Kui esitate vastuväite, et teie isikuandmeid töödeldakse turunduseesmärkidel, täidame selle taotluse. Kui esitate vastuväiteid muule töötlemisele, kaalume teie taotlust hoolikalt. Me ei soovi teie isikuandmeid käsitseda eesmärkidel, mida te ka ei soovi, kuid peaksite siiski teadma, et ülalnimetatud õigused pole absoluutsed ja mõnel juhul ei pruugi need kehtida.

 

Neid õigusi saate kasutada lihtsa taotluse korral e-posti aadressil andmekaitse@autobon.ee või posti teel Auto-Bon AC AS, Jälgimäe tee 1, Tänassilma, 76406 Harjumaa.

 

 

Saate oma isiklikke andmeid igal ajal uuendada, pöördudes meiega nagu eespool kirjeldatud. Samuti võtame meetmeid teie isikliku teabe värskendamiseks (nt teie aadressi värskendamine), kui saame teada, et see on muutunud.

 

Kui teie andmekaitsealane pöördumine Auto-Bon AC AS poole, ei ole andnud rahuldavat tulemust, siis on teil õgus esitada Auto-Bon AC AS-le vastavasisuline vaie või esitada kaebus järelevalveasutusele:

Andmekaitse Inspektsioon
Väike-Ameerika 19, 10129 Tallinn
tel. 627 4135, faks 627 4137
e-post: info@aki.ee
koduleht: www.aki.ee

5. Privaatsuspoliitika muudatused

Kõik meie privaatsuseeskirjade tulevased muudatused postitatakse sellele veebisaidile. Seetõttu peaksite need meie privaatsuseeskirjade muudatuste jaoks regulaarselt üle vaatama.

 

6. Võtke meiega ühendust

Kui teil on enda isikuandmete töötlemisega kaasnevate õigustega seoses küsimusi või kui teil on küsimusi selle kohta, kuidas me kogume ja kasutame isikuandmeid või te ei ole rahul sellega, kuidas me teie isikuandmeid töötleme, siis võtke meiega ühendust:

 

Auto-Bon AC AS
Aadress: Jälgimäe tee 1 Tänassilma 76406 Harjumaa
Telefon: 617 7966
Email: andmekaitse@autobon.ee